AVONTURIS FEESTELIJK GEOPEND!

AVONTURIS FEESTELIJK GEOPEND!

Op 11 Juni is de nieuwe natuurspeelplaats Avonturis in Maassluis onder grootse aandacht feestelijk geopend. Vanaf nu kunnen jong en oud op avontuur op deze mooie locatie langs de Nieuwe Waterweg!

Wethouder Kees Pleijsier onthulde allereerst het naambord bij de ingang van Avonturis samen met bedenker van de naam Jari Bierhuize en zijn klas van basisschool Het Balkon. Daarna mochten de deelnemers van Myosotis, die wij tijdens het ontwerptraject hebben begeleid, de speciale schommel voor kinderen met een beperking onthullen. Avonturis is ons eerste project waarbij we geschiktheid voor kinderen met een beperking als uitganspunt hebben gesteld.

De vele kinderen (en hun ouders!) die er waren hadden geen handleiding nodig.. Spelen in de natuur haalt iets in ons naar boven dat meteen goed voelt. Kinderen onderling en met hun ouders erbij konden vrijuit op ontdekkingtocht en avonturen beleven. Dat sommige kinderen daarbij modderige voeten kregen zorgde juist voor lachwekkende taferelen. Sigron Lobst, de ontwerper van de natuurspeelplaats, heeft absoluut een juweeltje afgeleverd.

Kom zelf deze unieke plek bezoeken en ga ook op avontuur in de natuur in Avonturis!!